O femeie din Buzău a găsit o sacoșă plină cu bani pe stradă, însă a regretat după ce a ajuns în arest

O femeie din Buzău a găsit o sacoșă plină cu bani în timp ce mergea pe stradă și a crezut că a dat norocul peste ea, însă a regretat imediat ce a ajuns în arest.
  • Publicat:
O femeie din Buzău a găsit o sacoșă plină cu bani pe stradă, însă a regretat după ce a ajuns în arest

Totul s-a întâmplat pe 1 octombrie 2024, pe o stradă din municipiul Buzău. Femeia, în vârstă de 43 de ani, a observat sacoșa căzută pe stradă și s-a oprit să o verifice.

Când a realizat că în interior sunt mai multe teancuri de bani, nu a stat pe gânduri și a luat sacoșa, apoi s-a făcut nevăzută. Când a ajuns acasă, ea a numărat banii și a descoperit că în sacoșă se află suma de 28.000 de lei. În loc să meargă la Poliție pentru a preda banii, femeia a decis să îi păstreze, însă avea să regrete în scurt timp.

„Banii, 28.000 de lei, ar fi aparținut unei femei, de 68 de ani, din Buzău, care ar fi scăpat sacoșa, fără să-și dea seama, la data de 1 octombrie a.c., în timp ce se deplasa către un punct de întâlnire cu o persoană căreia urma să-i predea. Ieri, femeia a sesizat poliția cu privire la cele întâmplate şi, în decurs de numai câteva ore, polițiștii au identificat persoana care ar fi luat sacoșa indicată și au depistat-o. În urma materialului probator administrat, persoana a fost reținută pentru 24 de ore, iar astăzi urmează a fi prezentată parchetului pentru a dispune cu privire la măsura preventivă”, a transmis Inspectoratul de Poliție al Județului Buzău.

Sursa foto: Shutterstock.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”