Doi frați din Botoșani au vrut să îi facă tatălui o surpriză, dar au fost ei surprinși și au ajuns să sune la 112

Doi frați din Botoșani au vrut să îi facă tatălui o surpriză, atunci când s-au întors din Italia să îl vadă, însă au ajuns să sune la 112 pentru a cere ajutor.
  • Publicat:
Doi frați din Botoșani au vrut să îi facă tatălui o surpriză, dar au fost ei surprinși și au ajuns să sune la 112

Cei doi frați s-au întors, în urmă cu câteva zile, din Italia, acolo unde lucrează, și nu le-au spus nimic tatălui lor în vârstă de 61 de ani, pentru a-i face o surpriză.

Planul, însă, s-a întors împotriva lor atunci când au ajuns la ușa apartamentului în care locuiește tatăl și au descoperit că acesta nu răspunde la ușă și nici la telefon. În acel moment, și-au făcut cele mai negre scenarii și au sunat la numărul unic de urgență 112 pentru a cere ajutorul Poliției, pompierilor și medicilor de la Ambulanță.

În timp ce pompierii se pregăteau să spargă ușa pentru a intra în apartament, tată celor doi frați a ieșit dezbrăcat pe ușă, surprins de armata de polițiști, pompieri și salvatori de la Ambulanță care se pregăteau să îi intre în casă.

Jurnaliștii de la Monitorul de Botoșani au aflat că bărbatul, care este văduv, avea o relație cu o femeie, relație pe care a ținut-o ascunsă de copiii plecați în Italia.

Astfel, în seara cu pricina, bărbatul a organizat o întâlnire romantică cu iubita sa, motiv pentru care a luat chiar și o pastilă pentru potență. Speriat de „armata” care îi bătea la ușă, el a ieșit dezbrăcat în fața tuturor și a explicat tot ce s-a întâmplat.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”