„Dumnezeu să facă dreptate și să îi pedepsească aspru”. Ele sunt cele două tinere omorâte de Șacalul, criminalul în serie din Constanța

Denisa și Delia sunt cele două tinere din Timișoara, respectiv Tulcea, care au fost omorâte de Șacalul, un criminal în serie din Constanța.
  • Publicat:

Iana Denisa, o tânără mămică în vârstă de 28 de ani din Timișoara, și Delia Avram, o tânără în vârstă de 34 de ani, din Tulcea, sunt cele două victime ale criminalului în serie din Constanța.

Presupusul criminal, poreclit Șacalul, a fost reținut de polițiști chiar din spital, acolo unde era internat după ce a făcut accident chiar cu mașina Denisei, tânăra din Timișoara care a fost găsită fără viață.

Pe contul său de TikTok, Șacalul a postat mai multe clipuri video din spital, dintr-un cimitir, dar chiar și de la volanul mașinii pe care a furat-o de la una dintre victimele sale.

Astfel, el este acuzat acum de două infracțiuni de omor calificat cu premeditare în scop de jaf, două infracțiuni de tâlhărie calificată, conducere fără permis și acces ilegal la un sistem informatic. În ceea ce privește ultima infracțiune, anchetatorii au aflat că Șacalul a folosit telefonul Denisei, tânăra din Timișoara, pentru a trimite mesaje familiei și prietenilor, astfel încât aceștia să creadă că este în viață.

Potrivit unor surse, prima victimă a Șacalului este Delia Avram, tânăra de 34 de ani, din Tulcea. Aceasta ar fi fost ucisă pe 2 iulie 2024, iar după crimă, suspectul i-a furat mașina, un autoturism marca Audi, iar ulterior a vândut-o în Bulgaria.

Pe 27 august, Denisa Iana, tânăra mămică din Timișoara, a fost a doua victimă a Șacalului. Ca și în cazul primei crime, suspectul i-a furat mașina pentru a o vinde, însă a fost implicat într-un accident rutier și a ajuns la spital, acolo unde a și fost găsit de polițiști.

Una dintre victime a fost găsită moartă într-un apartament din Mamaia Nord, în timp ce a doua victimă a fost găsită fără viață pe un câmp situat între localitățile Sinoe și Mihai Viteazu, acolo unde a fost abandonată pentru a fi mâncată de șacali.

Ieri, 9 septembrie 2024, polițiștii l-au reținut pe suspect și i-au percheziționat apartamentul din Năvodari, acolo unde locuia cu concubina sa și cu fiul acesteia, un minor în vârstă de 15 ani.

După audierile care au durat toată noapte, anchetatorii din Constanța au ajuns la concluzia că Șacalul a fost ajutat de concubină, dar și de minorul de 15 ani, care a fost obligat să ajute la ștergerea urmelor celor două crime. Mai mult, în apartamentul din Năvodari, criminaliștii au găsit inclusiv bijuteriile Denisei, tânăra din Timișoara.

După aflarea veștii că Denisa a fost ucisă de un criminal în serie din Constanța, prietenele acesteia din Timișoara au postat numeroase mesaje de adio pe Facebook.

„Profund îndureraţi am aflat de moartea neaşteptată a prietenei noastre Iana Denisa. Nimeni nu este întrebat, când doreşte să plece din această lume dar nu merita o așa moarte. A plecat mult prea devreme și mult prea tânără, lăsând în urmă numai tristeţe, durere o familie îndurerata și copilașu ei pe care la iubit enorm. Fie ca bunul Dumnezeu să-ţi poată alina durerea şi să-i odihnească sufletul iar de acolo de sus sa aibă grijă de copilașul ei așa cum a avut mereu!!! Condoleanțe familiei!!! Lumină veșnică și drum lin către cer frumoasa noastră Denisa. Dumnezeu să facă dreptate și să îi pedepsească aspru pe cei care ți-au facut asta și te-au luat de lângă copilașul tău”, a scris Angela într-o postare pe Facebook.

Sursa foto: Facebook | Poliția Română

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”