Iulia Cantolariu, tânăra de 21 de ani moartă într-un accident de ATV, va fi adusă în țară. Medicii din Turcia nu au putut să o salveze

Iulia Cantolariu, tânără de 21 de ani din Botoșani care a murit după ce a căzut cu ATV-ul într-o râpă, urmează să fie adusă în țară din Turcia.
  • Publicat:

Iulia Cantolariu, tânăra de 21 de ani din Botoșani care a căzut cu ATV-ul într-o râpă, a decedat în Turcia. Aceasta fusese transferată la un spital din Turcia, dar medicii nu au mai putut să o salveze. Iulia suferise răni grave la abdomen.

A suferit răni grave în urma unui accident de ATV

Iulia Cantolariu s-a stins din viață la doar 21 de ani într-o clinică din Turcia, în urma unui accident teribil cu ATV-ul. Doctorii din România s-au chinuit să o țină în viață, așa că familia a cerut transferul la un spital de peste hotare. Din nefericire, nici medicii din Turcia nu au mai putut să facă nimic pentru ea. Acum, trupul neînsuflețit al tinerei urmează să fie repatriat!

Incidentul tragic s-a produs la începutul lunii iulie, în zona pădurii Agafton din județul Botoșani. ATV-ul cu care se plimbau Iulia Cantolariu și iubitul ei a ajuns într-o râpă, iar fata de 21 de ani a fost prinsă sub greutatea autovehiculului. Iulia a suferit răni grave la nivelul abdomenului și o hemoragie internă.

Iulia Cantolariu a murit în Turcia

A fost transportată de urgență la spital și operată. A intrat în comă și a fost transferată cu elicopterul SMURD la spitalul „Dr. C.I. Parhon” din Iași, acolo unde starea ei părea că se ameliorează. Familia Iuliei a decis să o transfere la o clinică din Turcia, acolo unde au plătit suma de 30.000 de euro, pentru cele mai bune tratamente.

Iulia Cantolariu a fost operată din nou, dar fără succes. La nici 24 de ore de la intervenția chirurgicală, tânăra de 21 de ani a murit! Rudele și prietenii se pregătesc acum să o conducă pe ultimul drum. În plus, trupul neînsuflețit va fi adus în țară într-un sicriu sigilat, scrie botosaninews.ro. 

„Așa mult iubea viața. Era un copil tare bun. Atât i-a fost dat să trăiască/ Păcat de ea! Atât de tânără. Avea toată viața înainte. Cum poți pierde ce e mai scump dintr-o prostie… un accident stupid/ Nimic mai sfâșietor! Odihnește-te în veșnică lumină, Iulica!

Nu te vom uita niciodată/ Dumnezeu să o ierte! Sincere condoleanțe familiei și multă putere să treceți peste necazul acesta/ Cât de trist! Multă putere rudelor, care sigur sunt împietrite de durere. A stat atâta timp în spital sărăcuța”, sunt doar o parte din mesajele prietenilor de pe rețelele de socializare.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”