Locuri de muncă și salarii de 6000 de euro pentru români în cea mai bogată țară din Europa

Cea mai bogată țară din Europa caută muncitori și oferă locuri de muncă, inclusiv pentru români, unde salariul mediu pleacă de la 6.118 euro pe lună.
  • Publicat:
Locuri de muncă și salarii de 6000 de euro pentru români în cea mai bogată țară din Europa

Luxemburg, cunoscută ca una dintre cele mai bogate țări din Europa, își extinde căutarea de muncitori în întreaga lume, oferind oportunități interesante pentru cei ce doresc să lucreze în străinătate și salarii de mii de euro.

Cu un salariu mediu anual de 73.418 euro, adică aproximativ 6.118 euro pe lună, Luxemburg se dovedește a fi o destinație extrem de atractivă pentru oamenii în căutare de oportunități mai bune și un trai de calitate.

Cine poate aplica

Ofertele sunt atât pentru muncitori calificați, cât și pentru necalificați. Sunt disponibile posturi de mecanici, electricieni, montatori de anvelope, instalatori și zidari. Există și oferte de muncă pentru muncitori calificați, precum tehnicieni în construcții, ingineri de date, tehnicieni suport stație și ingineri peisagiști.

„Condiții:

  • angajare cu contract de muncă danez în cadrul unei companii daneze;
  • salariu plătit la fiecare 2 săptămâni;
  • bani vacanță (+12,5%) și SH pay (plată pentru zilele de duminică și sărbători legale);
  • oferim suport administrativ constant (inclusiv tax card, yellow card)”, se arată în anunțul pe portalul de angajări Eures.

Se pare că cea mai bogată țară din Europa oferă condiții de cazare, dar și oportunități pe măsură.

Cât despre limbă, este bine ca angajații să cunoască germană în primul rând. Pe de altă parte, se acceptă și vorbitori de limba engleză de cele mai multe ori, în funcție de domeniul de activitate.

Economie robustă și cea mai mică rată a șomajului din zona Euro

Economie robustă și cea mai mică rată a șomajului din zona Euro

Luxemburgul, situat între Franța, Belgia și Germania, este recunoscut pentru nivelul său înalt de trai și pentru economia sa robustă. Deși costul vieții este ridicat, veniturile atractive și rata scăzută a șomajului fac din acest mic stat european o alegere tentantă pentru relocare.

În plus, Luxemburgul se mândrește cu cea mai mică rată a șomajului din zona Euro, ceea ce sugerează că oportunitățile de muncă sunt deosebit de stabile și bine remunerate.

Sursă foto: Shutterstock / Profimedia.
Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”