Mesaje de Sfântul Alexandru pentru prieteni

Numele de Alexandru și Alexandra, cu derivatele acestora, se sărbătoresc în fiecare an pe 30 august. Iată câteva mesaje de Sfântul Alexandru pe care le poți trimite celor dragi.
  • Publicat:
Mesaje de Sfântul Alexandru pentru prieteni

Numele de Alexandru și Alexandra, cu derivatele acestora, se sărbătoresc în fiecare an pe 30 august. Cu ocazia zilei de nume, oamenii de pretutindeni se gândesc la cei dragi, care port numele Sfântului Alexandru și le trimit urări de sănătate, iubire și bani. Iată câteva mesaje de Sfântul Alexandru pe care le poți trimite celor dragi.

Cele mai frumoase mesaje de Sfântul Alexandru

Fie ca această zi să-ți deschidă poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu să-ți dea un curcubeu la fiecare furtună, un zâmbet la fiecare lacrimă, sănătate, împliniri și multă iubire! La mulți ani!

Fie ca din această zi sfântă, în drumul lin al vieții tale, să răsară mereu câte-o rază de soare care să vă aducă fericire și bucurie. Îți doresc multă sănătate, să ai sufletul curat și toate dorințele să ți se împlinească. La mulți ani!

Îți doresc ca de ziua numelui să ți se împlinească toate dorințele, să fii fericit, iubit, să ai parte numai de raze de soare în viață și îți urez un sincer „La Mulți Ani!”

Îți urez să ai o zi a numelui la fel de luminoasă precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul privighetoarei și la fel de frumoasă precum o gradină plină cu flori.

Sfântul căruia îi porți numele să te ocrotească în fiecare zi, să-ți aducă liniște și pace și să nu lase ca speranța să se stingă din sufletul tău. La mulți ani cu împliniri și momente frumoase în viitor!

La mulți ani și Sfântul Alexandru să te călăuzească mereu!

Fie ca această zi să-ți deschidă poarta unui viitor plin de succese şi realizări. Sfântul Alexandru al cărui nume îl porţi să te ocrotească şi să te călăuzească mereu. La mulţi ani și să petreci o zi minunată!

De Sfântul Alexandru, cei dragi să te înconjoare cu căldura sufletelor lor într-o seară magică, iar fericirea să te ia in bratele ei în acest moment special!

Foto: Shutterstock.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”