„Nu mă lăsați să mor!” O tânără i-a implorat pe doctori să îi salveze viața, iar aceștia „i-au dat un biscuit”

O tânără în vârstă de 36 de ani, mamă a cinci copii, i-a implorat pe medici să îi salveze viața, însă aceștia "i-au dat un biscuit", iar apoi au lăsat-o să moară.
  • Publicat:
"Nu mă lăsați să mor!". O tânără i-a implorat pe doctori să îi salveze viața, iar aceștia "i-au dat un biscuit"

Tragedia s-a produs pe 20 decembrie 2022, atunci când tânăra a mers la un spital din Essex (Marea Britanie) pentru a naște. Chiar dacă nașterea a decurs fără probleme, Laura Seaman a suferit o hemoragie care nu a fost observată de personalul medical timp de câteva ore, chiar dacă femeia și-a pierdut cunoștința.

Tânăra i-a implorat pe medici să ajute, după ce și-a dat seama de hemoragie, însă îngrijitorii i-au oferit un biscuit și au crezut că a leșinat pur și simplu. Mai mult, ea avea în istoricul medical mai multe episoade de hemoragie, astfel că personalul medical ar fi trebuit să fie conștient de această problemă.

Câteva zile mai târziu, Laura și-a pierdut viața în același spital, notează The Sun.

Ancheta a scos la iveală o adevărată tragedie

După moartea tinerei, o anchetă a scos la iveală faptul că tânăra mamă i-a implorat pe medici și pe asistente: „vă rog, nu mă lăsați să mor!”.

Un medic legist care a efectuat necropsia în cazul tinerei a declarat în instanță că personalul medical a ratat „ocazii semnificative” pentru a o ajuta pe femeie, dar și că moartea ei ar fi putut fi prevenită doar dacă i-ar fi fost luate semnele vitale sau dacă medicii ar fi ascultat-o atunci când se plângea că are o hemoragie.

sursa foto: Instagram.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Stenoza de arteră carotidă internă – tratamentul minim invaziv prin plasare de stent carotidian