O bătrână din Timișoara s-a ales cu o mână retezată, după ce a forţat uşile unui tramvai pentru a coborî

Femeia şi-a pierdut o mână, după ce a forțat ușile tramvaiului pe un bulevard din Timişoara și a căzut sub el.
  • Publicat:
O bătrână din Timișoara s-a ales cu o mână retezată, după ce a forţat uşile unui tramvai pentru a coborî
foto: Societatea Metropolitana de Transport Timisoara

O femeie de 79 de ani din Timișoara s-a ales cu o mână retezată, după ce a forţat uşile unui tramvai pentru a coborî. Bătrâna a fost prinsă sub roțile vehiculului feroviar. În urma incidentului, o altă persoană a suferit un atac de panică şi a fost transportată la o unitate medicală. 

Clipe de groază pe un bulevard din Timișoara! O femeie de 79 de ani a ajuns de urgență la spital, cu mâna stângă amputată, după ce a căzut din tramvaiul în care se afla. Conform IPJ Timiș, femeia de 79 de ani ar fi forţat uşile pentru a coborî.

Bătrâna și-a pierdut mâna stângă

„Un tramvai condus de o femeie de 60 de ani, circula prin Piața Maria dinspre Splaiul Tudor Vladimirescu înspre Miron Costin, iar la un moment dat a oprit pentru a trece un alt tramvai din față,( nu era oprit în stație), iar o femeie, în vârsta de 79 de ani, ar fi fortat ușile pentru a coborî, s-ar fi dezechilibrat după ce a coborât și ar fi căzut sub tramvai.

Femeia a fost rănită și transportată la spital. Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, au informat și reprezentanţii IPJ Timiş, scrie Observatornews.ro.

A forțat ușile tramvaiului și a căzut pe șine

Victima ar fi încercat să forțeze uşile tramvalui pentru a coborî, cu toate că acesta nu era în staţie şi oprise pentru a da prioritate altui tramvai. Din nefericire, femeia s-a ales cu mâna stângă retezată. Bătrâna a fost scoasă de echipajele de intervenţie de sub roțile garniturii.

„Am fost solicitati sa intervenim pentru degajarea unei persoane prinse sub tramvai, pe Bd. 16 Decembrie 1989. La locului evenimentului au intervenit pompierii din cadrul Detasamentului 2 Timisoara cu o autospeciala de prima interventie si comanda, o autospeciala de descarcerare si doua motociclete și două echipaje SMURD, dintre care unul cu medic.

Victima de sex feminin a fost extrasă și transportată la spital în stare conștientă, cu amputație la membrul superior stâng”, au mai transmis reprezentanții ISU Timiș.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”