O femeie a stat 7 ore cu capul în jos între două stânci, pentru a-și recupera telefonul căzut. Cum au găsit-o salvatorii

O femeie care încerca să-și recupereze un telefon mobil căzut într-o crevasă și a rămas blocată ore întregi între pereții stâncii. Incidentul s-a produs într-un parc natural din Australia.
  • Publicat:

Situație de nedescris! O tânără a stat ore întregi blocată cu capul în jos, după ce s-a strecurat printre două stânci în încercarea de a-și recupera telefonul mobil. Incidentul a avut loc în timpul unei drumeții în Australia, notează BBC.

Matilda Campbell se afla în regiunea Hunter Valley din New South Wales la începutul lunii octombrie, când a căzut în crevasa de aproximativ 3 metri. Tânăra încerca să-și recupereze telefonul care îi căzuse.

Femeia încerca să-și recupereze telefonul

Din păcate, femeia a rămas blocată între pereții stâncii și a fost nevoie de intervenția paramedicilor. Prietenii femeii au încercat să o ajute, dar nu au reușit.

Timp de șapte ore, serviciile de urgență au efectuat o operațiune de salvare „provocatoare”, care a inclus chiar și mutarea mai multor bolovani imenși, scrie BBC.

Paramedicii s-au chinuit 7 ore să o scoată

„În cei 10 ani ai mei ca paramedic, nu am participat la o intervenție ca aceasta, a fost o provocare, dar plină de satisfacții”, a declarat Peter Watts, un paramedic cu serviciul de ambulanță New South Wales.

După ore de muncă, femeia a fost scoasă la suprafață și nu a avut nevoie decât de îngrijiri medicale minore. Totuși, Matilda nu a reușit să își recupereze telefonul, care a rămas pe fundul crevasei.

„Mulțumesc echipei care m-a salvat, sunteți adevărați salvatori de vieți. Păcat de telefon”, a scris ea într-un mesaj online.

Sursa Foto: Facebook NSW Ambulance

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”