O femeie, care avea dureri de cap severe, a descoperit că soțul ei încerca să o ucidă ca să se căsătorească cu fiica sa

Un bărbat a fost condamnat la închisoare, după ce și-a otrăvit soția punându-i mai multe droguri în băutură. El voia să se însoare cu fiica vitregă.
  • Publicat:
O femeie, care avea dureri de cap severe, a descoperit că soțul ei încerca să o ucidă ca să se căsătorească cu fiica sa

Alfred W. Ruf, în vârstă de 71 de ani, a pledat vinovat luni în fața instanței din Wayne County (Indiana, Statele Unite ale Americii) pentru agresiune agravată cu risc de deces, potrivit NBC News.

Acuzațiile împotriva lui Ruf provin din mai multe incidente din 2021 în care soția sa a fost spitalizată și testată pozitiv pentru mai multe medicamente ilegale pe care a declarat că nu le-a luat. Ruf ar fi recunoscut în fața poliției că a otrăvit-o în încercarea de a o ucide și de a se căsători cu fiica ei.

Cu ce substanțe își droga soția

Soția lui Ruf a contactat prima dată poliția în ianuarie 2022, după ce soțul ei i-ar fi spus că a încercat să o omoare cu otravă. Ea a declarat că a fost spitalizată de șase ori în doar câteva săptămâni, acuzând severe dureri de cap inexplicabile, somnolență, diaree și altele.

Femeia a spus că a fost testată pozitiv pentru MDMA, cocaină și benzodiazepine. Cu toate acestea, ea a negat că ar fi consumat vreodată drogurile care au fost găsite în organismul ei.

„Ruf a declarat că substanța o făcea pe soția sa să adoarmă aproximativ 13 ore. El a declarat că știa că drogurile o vor ucide”, se arată în documentele judiciare.

Scopul lui Ruf și al fiicei vitrege era să o omoare pe femeie pentru a-i încasa polița de asigurare de viață, apoi să se căsătorească, spun anchetatorii.

„Ruf a declarat că știa că substanța îi va ucide în cele din urmă soția și că scopul lor final era să o omoare”, au mai spus polițiștii.

S-a destăinuit soției

Ruf i-ar fi recunoscut soției sale că a otrăvit-o pe 3 ianuarie, având remușcări în acest sens. Cu toate acestea, soția a declarat polițiștilor că l-a confruntat pe Ruf după ce a devenit suspicioasă și că acesta a recunoscut că a „drogat-o” pentru a se putea culca cu fiica și cu prietena sa.

Potrivit înregistrărilor din instanță, soția lui Ruf făcuse mai multe rapoarte la poliția locală cu privire la dispariția unor obiecte personale în lunile care au precedat arestarea soțului ei. De asemenea, ea raportase anterior poliției statului Indiana că a crezut că a fost drogată.

La momentul arestării lui Ruf (ianuarie 2022), poliția locală a declarat că încă investighează alți doi suspecți legați de acest caz.

FOTO: Shutterstock.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”