Pensionar din Cluj, filmat când își numără banii, apoi fură o cutie cu înghețată: „E în depresie și nu știe ce face”

Un pensionar din Florești, județul Cluj, a fost filmat când fura o cutie de înghețată de la un magazin, iar imaginile au stârnit comentarii pro și contra.
  • Publicat:

Totul s-a întâmplat luni, 9 septembrie 2024, în fața unui magazin din Florești, acolo unde este amplasată o ladă cu înghețată. Pensionarul apare în imaginile surprinse de o cameră de supraveghere în timp ce ia o cutie cu înghețată din ladă, apoi își numără banii.

După ce își numără banii, și descoperă, cel mai probabil, că nu își permite înghețata, pensionarul ia cutia și apoi pleacă nestingherit.

Potrivit vânzătoarelor, nu este pentru prima dată când pensionarul filmat fură din magazin, iar atunci când este prins se scuză: „E în depresie și nu știe ce face”.

Imaginile au fost postate pe rețelele de socializare, acolo unde postarea a strâns comentarii pro și contra. Cei care au sărit în apărarea pensionarului prins la furat spun că nu încurajează furtul, dar că poate bărbatul nu a primit bani în plus la pensie și astfel nu și-ar fi permis înghețata, așa că gestul său ar fi oarecum de scuzat.

Urmărește CSID.ro pe Google News