„Nu-l omorî! Lasă-l în pace!”. O pensionară din Bacău a sunat la 112 în timp ce câinele „se lupta” cu cocoșul, în curtea casei

O pensionară dintr-un sat din Bacău a sunat la numărul unic de urgență 112 în timp ce striga: "nu-l omorî!". După opt minute de strigăte, apelul s-a încheiat, iar polițiștii au pornit într-o misiune contracronometru.
  • Publicat:

Totul s-a întâmplat, în urmă cu câteva zile, într-un sat din județul Bacău și a început cu un apel la numărul unic de urgență 112. Operatorul care a preluat apelul a ascultat, timp de opt minute, strigătele unei femei, care părea că se luptă cu altă persoană.

„Nu-l omorî!”, „Lasă-l în pace!” sau „Dă-te de acolo!” au fost doar câteva dintre îndemnurile pe care femeia părea că le adresează unui bărbat care se bate cu alt bărbat.

După opt minute, apelul la 112 s-a încheiat, astfel că operatorul 112 a direcționat cazul către polițiști, aceștia pornind într-o misiune contracronometru.

Astfel, polițiștii din cadrul IPJ Bacău au făcut mai multe verificări, cu ajutorul informațiile din bazele naționale de date, și au reușit să ia legătura cu un bărbat în vârstă de 49 de ani, fiul femeii care sunase la 112, care i-a direcționat la adresa mamei sale din satul Giurgioana, comuna Podu Turcului.

La fața locului, polițiștii au descoperit că femeia în vârstă de 80 de ani a sunat din greșeală la 112 în timp ce își alerga prin curtea casei câinele, care urmărea cocoșul și încerca să îl muște.

Sursa foto: Shutterstock.
Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”