Povestea emoționantă a unui român, fost luptător MMA, care a învins moartea: „Am renăscut după ce am fost prins în ghearele morții”

În 2018, Mihai Gabriel Burian, un fost luptător de MMA, a trecut printr-un accident teribil care i-a schimbat viața pentru totdeauna.
  • Publicat:

În ziua aceea, Mihai se afla într-o mașină alături de alți doi pasageri. Unul dintre aceștia a murit pe loc, iar Mihai, care a suferit 10 stopuri cardiace, părea să aibă același destin.

Medicii de la spitalul din Târgu Mureș nu-i dădeau nicio șansă de supraviețuire, însă, în mod miraculos, inima lui a început să bată din nou după 40 de minute, chiar dacă fusese considerat mort clinic.

A urmat o perioadă extrem de dificilă pentru tânărul de doar 22 de ani, care a stat în comă preț de trei luni și a avut nevoie de alte trei pentru a se recupera la pat.

„Am cunoscut ce înseamnă să treci aproape în neființă, pentru ca apoi să revii la viață, o viață total diferită de tot ceea ce mi-aș fi putut închipui, în care a trebuit să învăț din nou să mănânc, să vorbesc, să merg dar toate acestea amestecate cu durere și chinuri de neimaginat. (…) Scumpa mea mamă mi-a dat tot ce a putut… datorită ei am venit pe lume ca bebeluș și datorită ei am renăscut după ce am fost prins în ghearele morții”, transmitea sportivul.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de A N T O N I A (@antonia.fudulu)

Ce face Mihai Gabriel Burian acum

În iunie a început o relație cu o tânără pe nume Claudia Valeria, iar în iulie 2024 a cerut-o de soție. Pe 23 august 2024, cei doi s-au căsătorit civil. Nunta lor a avut loc în același hotel care, în urmă cu 6 ani, făcea un eveniment caritabil pentru a-l ajuta pe sportivul accidentat grav.

FOTO: Instagram @mihaigabrielburian / Shutterstock.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”