Povestea femeii care a slăbit 45 de kilograme și a scăpat de grăsimea de pe abdomen eliminând aceste 6 alimente VIDEO

Katie Dunlop, influencer de fitness și antrenor personal certificat, și-a transformat corpul și viața, scăpând 45 de kilograme și reușind să topească grăsimea nedorită de pe abdomen.
  • Publicat:

Într-un videoclip recent postat pe YouTube, Katie a împărtășit principalele schimbări ale dietei care au ajutat-o ​​să-și atingă obiectivele. Ea a dezvăluit că succesul ei în a pierde în greutate nu a fost doar despre exerciții fizice. Acest întreg proces a implicat să fie mai atentă la alegerile ei alimentare și să renunțe la anumite articole care strecurau calorii și zahăr în plus în rutina ei zilnică.

Prin consecvență, dăruire și schimbări mici și durabile, Katie nu numai că și-a atins obiectivele de slăbire, dar a devenit și o inspirație pentru ceilalți.

6 alimente și obiceiuri specifice la care a renunțat și au adus-o la silueta mult dorită

Renunțând la aceste șase alimente specifice, pe care le credea cândva sănătoase sau inofensive, Katie a văzut în sfârșit rezultatele pe care și le-a dorit.

A renunțat la cremele de cafea cu zahăr

„Obișnuiam sa pun cremă de cafea cu vanilie franceză în cafeaua mea în fiecare zi…”, spune tânăra în videoclip. „Practic, era un exces de zahăr la prima oră dimineața, înainte de ora 7:00”.

A tăiat fibrele și batoanele proteice din dieta sa

„Obișnuiam să mănânc batoane cu fibre sau batoane proteice în fiecare zi. Le foloseam ca înlocuitori de masă, crezând că sunt sănătoase, dar nu a fost cazul”, spune ea în videoclip. „Problema cu majoritatea acestor batoane este că au atât de multe ingrediente inutile adăugate.”

A renunțat la a mai consuma iaurt înghețat

„În facultate, aveam un magazin de iaurt în josul străzii, și acolo era iaurtul înghețat. Obișnuiam să mergem aproape fiecare noaptea să cumpăram de acolo”, spune ea în videoclip.

A renunțat la dieta speciala K

„Își amintește cineva dieta Special K? Practic, era ideea conform căreia trebuia să înlocuiești două mese pe zi cu cereale Special K, producătorii susținând că ai putea slăbi până la șase kilograme în două săptămâni”, spune ea în videoclip.

A încetat să mai consume chipsuri de legume

„M-am păcălit să cred că chipsurile de legume sunt mult mai sănătoase decât chipsurile de cartofi. Eram obsedat de ele. Mi-a luat atât de mult timp să realizez că nu erau deloc mai sănătoase”, spune ea în videoclip.

A încetat să mai mănânce după ora 21.00

„A trebuit să mă opresc să mai mănânc după ora 21:00. Și lasă-mă să-ți spun că nu există o oră magică”, spune ea în videoclip.

Sursa foto: Instagram @lovesweatfitness

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”
Recomandări: