Primele imagini cu accidentul în care a fost implicată Natalia Intotero, ministrul Familiei

Natalia Intotero, ministrul Familiei, a fost implicată, astăzi, într-un grav accident rutier pe DN 7, în zona localității Racovița din județul Vâlcea.
  • Publicat:

Natalia Intotero, ministrul Familiei, se afla într-un autoturism marca Audi atunci când a fost implicată într-un accident rutier. Mașina ministrului a fost lovită de un alt autoturism și s-a răsturnat într-un șanț de pe marginea DN 7.

Natalia Intotero a fost transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Râmnicu Vâlcea pentru investigații medicale. Potrivit unor surse medicale, ministrul a suferit un traumatism toraco-abdominal.

În primele imagini de la locul accidentului se poate observa cum mașina ministrului Familiei s-a răsturnat pe plafon, în șanțul de pe marginea drumului, iar lângă mașină se văd mai multe persoane, printre care și Natalia Intotero.

Polițiștii au anunțat că niciunul dintre șoferii implicați în accident nu se afla sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor interzise.

Din verificările efectuate de către poliţişti, s-a stabilit că o femeie, de 41 de ani, în timp ce conducea un autoturism, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism, la volanul căruia se afla un bărbat de 32 de ani. În urma coliziunii, o femeie care se afla într-unul dintre cele două autoturisme a fost preluată de o Ambulanţă, pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate. Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative”, se arată într-o informare a IPJ Vâlcea.

Urmărește CSID.ro pe Google News