S-a aflat cauza morții lui Constantin Măruță. Tatăl lui Cătălin Măruță și-a dat ultima suflare pe patul de spital, la 73 de ani

Cătălin Măruță este îngenuncheat de durere, după ce tatăl său s-a stins din viață.
  • Publicat:

Cătălin Măruță și Andra sunt sfâșiați de durere după ce tatăl cunoscutului prezentator de la PRO TV a trecut în neființă zilele trecute. Se pare că în ultima perioadă starea de sănătate a părintelui său a fost una precară, căci se confrunta cu probleme mari. De ce ar fi decedat, de fapt?

Cătălin Măruță, în doliu

Constantin Măruță a fost internat la Institutul Matei Balș din Capitală, pozitiv la coronavirus. Iată că bărbatul a pierdut lupta cu virusul Sars-Cov-2, fiind declarat decesul în urmă cu puțin timp.

Anunțul că s-a stins din viață a fost făcut chiar de fiul său, Cătălin Măruță, pe internet.

Tatăl lui a decedat la vârsta de 73 de ani

„Am pierdut o parte din sufletul meu. Te iubesc, tată, și îți mulțumesc pentru tot ce ai fost și mereu vei rămâne în viața mea.

De la tine am învățat ce înseamnă să fii puternic, să lupți cu demnitate și să îți păstrezi mereu inima curată, indiferent de greutăți. Îmi vei lipsi mai mult decât pot exprima în cuvinte, dar știu că oriunde vei fi, vei avea grija de noi. Odihnește-te în pace!”, a scris Cătălin Măruță pe contul său de Instagram.

Totodată, Andra a vorbit despre impactul profund pe care socrul său l-a avut asupra vieților lor. Tot prin intermediul rețelelor de socializare, artista l-a descris pe regretatul său socru ca fiind nu doar un tată și un bunic dedicat, ci și un prieten deosebit.

„Am pierdut un om deosebit, pe socrul meu, un suflet bun și plin de blândețe. A fost nu doar un tată și un bunic minunat, ci și un prieten drag, pe care l-am iubit și respectat din toată inima. Întotdeauna avea un cuvânt cald și o mângâiere pentru fiecare dintre noi, iar prezența lui aducea liniște și bucurie în viața noastră. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, este mesajul scris de Andra pe Facebook.

FOTO: Instagram @catalinmaruta

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”