Salariul primit de un tânăr care nu a luat BAC-ul, la primul său loc de muncă: „E ok pentru primul job?”

Un tânăr român, care nu a luat examenul de bacalaureat, a făcut public salariul pe care îl primește la primul său loc de muncă.
  • Publicat:
Salariul primit de un tânăr care nu a luat BAC-ul, la primul său loc de muncă:

Tânărul în vârstă de 18 ani a făcut publice toate informațiile legate de salariu într-o postare pe Reddit, în încercarea de a afla de la ceilalți utilizatori ai platformei dacă banii primiți lunar sunt suficienți pentru primul job.

El a explicat că a terminat în acest an liceul, însă nu a promovat examenul de bacalaureat, motiv pentru care a decis să se angajeze.

Astfel, tânărul a dezvăluit că a găsit un loc de muncă bine plătit, iar primul său salariu a fost de 3.250 de lei net, plus bonuri de masă în valoare de 400 de lei. Mai mult, el a precizat că salariul va crește cu 300 de lei de luna viitoare.

Ceilalți utilizatori au comentat la postare și au explicat și ce salarii au primit ei la început. Totodată, unii dintre ei au comentat că unii români câștigă similar cu tânărul de 18 ani chiar și după câțiva ani de muncă, potrivit adevarul.ro.

„Acum 6 ani, eram în facultate și la angajare am primit 1.500 de lei în mână”, a scris un utilizator al platformei.

„În 2010, primul meu salariu a fost de 800 de lei. Primii bani primiți au fost 350 de lei”, a povestit un alt comentator.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”