Suma uriașă de bani furată din mașina unui tânăr mort într-un accident la Bumbești Pițic

Tatăl unui tânăr mort într-un accident la Bumbești Pițic a reclamat la Poliție faptul că, în noaptea tragediei, persoane necunoscute au furat o sumă uriașă de bani din mașina fiului său.
  • Publicat:
Suma uriașă de bani furată din mașina unui tânăr mort într-un accident la Bumbești Pițic

Accidentul s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminică (14-15 septembrie 2024), pe DN 67, în zona comunei Bumbești Pițic din județul Gorj.

Un tânăr în vârstă de 20 de ani, aflat la volanul unui autoturism marca BMW, a pierdut controlul direcției, iar mașina s-a izbit violent de un copac de pe marginea drumului.

„În noaptea de sâmbătă spre duminică, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Novaci au fost sesizaţi, prin apelul 112, de un participant la trafic, despre faptul că pe DN 67 Poienari, comuna Bumbeşti Piţic, a observat un autoturism avariat pe partea carosabilă. La faţa locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanţă Gorj pentru acordarea de îngrijiri medicale victimei şi poliţiştii rutieri, care au efectuat cercetarea locului faptei. În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că în timp ce un tânăr de 20 de ani, din oraşul Novaci, conducea un autoturism, pe DN 67 Poienari, din direcţia Târgu Jiu către Râmnicu Vâlcea, ar fi pierdut controlul volanului şi ar fi intrat în coliziune cu un copac ce se afla pe partea stângă a sensului de mers.

În urma impactului, tânărul a decedat”, se arată într-o informare a Poliției, potrivit gorjeanul.ro.

Bani furați din mașina în care se afla tânărul mort în accident

A doua zi după accident, respectiv duminică, polițiștii din Novaci au fost sesizați printr-o plângere, de un bărbat în vârstă de 48 de ani, tatăl tânărului mort în accidentul de la Bumbești Pițic că din mașină au fost furați banii pe care acesta îi avea asupra sa.

În total, suma se ridică la 20.600 de lei.

„În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, în care poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc fapta, identificarea persoanei sau persoanelor bănuite şi luarea măsurilor legale”, au mai precizat polițiștii din Gorj.

Sursa foto: gorjeanul.ro.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”