O tânără mamă a murit, după ce a rămas blocată în propriul pat: „Până când ne vom întâlni din nou, îngerul meu”

O tânără, mamă a doi copii, a murit după ce a rămas blocată în propriul pat, fiind găsită fără viață chiar de fiica ei.
  • Publicat:
O tânără mamă a murit, după ce a rămas blocată în propriul pat:

Helen Davey, o tânără mamă a doi copii, în vârstă de 39 de ani, s-a sufocat când a rămas blocată în propriul pat, care s-a defectat și i-a prins capul.

Vecinii au declarat că a fost găsită de fiica ei în vârstă de 19 ani, Elizabeth, în urma tragediei petrecute în casa ei din Seaham, County Durham, pe 7 iunie 2024. Ea avea, de asemenea, un fiu în vârstă de 11 ani, George.

Ancheta privind moartea femeii a constatat că aceasta a murit deoarece unul dintre pistoanele de gaz, care ridica salteaua, era defect.

De curând, Jeremy Chipperfield, medic legist senior pentru Durham și Darlington, a scris guvernului avertizând că există riscul altor decese dacă nu se iau măsuri.

El a declarat că era de datoria sa să își exprime îngrijorarea față de Biroul pentru Standardele Produselor din cadrul Departamentului pentru Afaceri și Comerț cu privire la „existența și utilizarea mecanismelor de pat cu piston cu gaz a căror defecțiune prezintă risc pentru viață”, notează DailyMail.

În raportul său întocmit în urma audierii, legistul a declarat: „Decedata era aplecată peste zona de depozitare a unui pat cu ridicare cu gaz de tip otoman, când platforma saltelei a coborât neașteptat, prinzându-i gâtul de suprafața superioară a panoului lateral al bazei patului. Incapabilă să se elibereze, ea a murit de asfixie pozițională”.

„Niciun cuvânt nu ar putea descrie vreodată ceea ce simțim. Nu pot nici măcar să încep să înțeleg că este real și că nu vei intra pur și simplu pe ușă. Cel mai bun prieten al meu și al lui George din prima zi, îmi voi dori întotdeauna să avem mai mult timp împreună și să fii încă alături de noi, sprijinindu-ne în toate, ca întotdeauna. Sper că știi cât de mult te iubesc și că aș face orice pentru încă o îmbrățișare. Până când ne vom întâlni din nou, îngerul meu”, a scris fiica femeii într-o postare pe Facebook.

Moartea tinerei este al doilea accident mortal pentru familia sa, după ce fratele ei, Luke, în vârstă de 16 ani, a murit din cauza unui traumatism cranio-cerebral atunci când a intrat cu un scuter într-un stâlp, în Hutton Henry, lângă Peterlee, în mai 2011.

Sursa foto: Facebook / Helen Davey.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”