Teodora Stoica a dezvăluit secretul imunității: „De atunci nu am mai răcit!”

Teodora Stoica a spus care este secretul său pentru o imunitate puternică: fiica managerului general de la FCSB a dezvăluit că nu a mai răcit după ce a făcut asta.
  • Publicat:

Teodora Stoica și-a schimbat complet stilul de viață după ce s-a vindecat de cancer, boală cu care a fost diagnosticată în anul 2020.

De altfel, Teodora a spus că acest diagnostic i-a schimbat complet viața și că acum a învățat să se bucure mai mult de experiențele pe care le trăiește.

„A fost cel mai bun lucru din viața mea. De departe! Știu că sună ciudat, dar așa e. La început pare cel mai rău lucru și încet, încet îți dai seama că e o binecuvântare”, a spus fiica lui Mihai Stoica, conform GSP.

Face baie în gheață și dușuri foarte reci

Am fost la un retreat (n.r. – tabără de dezvoltare personală) organizat de Wim Hof și ne-a dat niște benzi pe care am făcut pipi înainte și după baia cu gheață. Și de la un pH de 7 am ajuns la 10. E incredibil, am fost șocată!”, a mai spus Teodora Stoica.

Dușul cu apă rece: beneficii uimitoare pentru sănătate

Beneficiile unui simplu duș rece sunt multiple, susțin cele mai recente studii. Sportivii sunt cei care le folosesc în mod regulat, iar ei mai apelează și la băi cu gheață. Deși poate fi greu și de privit, se pare că senzația ar trebui să rămână pe locul doi în fața beneficiilor unui duș cu apă rece.

De ce e bine să faci duș cu apă rece? Accelerarea metabolismului, protejarea sănătății mintale, reducerea nivelului de stres, ameliorarea durerilor de articulații și multe altele se numără printre beneficiile unui duș cu apă rece. Experții explică care e motivul pentru care ar trebui să faci duș cu apă rece în mod regulat.

„Când ești în apă rece, creierul tău este prea ocupat să se concentreze pe a face față senzației neplăcute. El nu se mai gândește la toate motivele pentru care ești nefericită sau stresată”, spune Majdoline Jayoushe, MD, specialist în medicină internă.

Mai mult, potrivit medicilor dermatologi, atunci când te confrunți cu o senzație de mâncărime sau cu afecțiuni ale pielii care provoacă regulat mâncărime, dușurile reci te pot ajuta să treci peste dorința de a te scărpina și îți calmează instant pielea.

A făcut curs de nutriție, după ce a învins cancerul

După ce a reușit să se vindece, Teodora și-a schimbat complet stilul de viață. Această experiență i-a oferit o nouă perspectivă asupra vieții, valorificând fiecare moment și adoptând o atitudine pozitivă și sănătoasă.

„M-am dus la maseurul de la FCSB și el mi-a spus că am un nodul. M-am uitat și l-am văzut, pe mine nu mă deranja, nu-l observasem și tiroida mea era ok, analizele erau perfecte. Am mers să-l scot și de fapt, atunci când am mers să-mi fac operația au văzut că treaba e mai complicată. Acela a fost momentul în care am realizat”, a spus Teodora Stoica.

„Întotdeauna mi-am ales informațiile, mi-am ascultat corpul. Am testat și am văzut ce funcționează la mine și ce nu. Le-am sortat în timp. Am făcut un curs de nutriție, iar acum sunt nutriționist acreditat și mai știu să le aleg. Pot să fac un plan să mănânci ca la carte, dar și ce să scoți din bucătărie, pentru că sunt foarte multe lucruri toxice, tigăi… Pliculețul de ceai… ceaiul trebuie să-l bei vărsat, pentru că are multe microparticule din plastic. Ai mei s-au schimbat total și ei mănâncă la fel”, a mai adăugat tânăra.

FOTO: Instagram @teodorastoica.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”