Doi tineri au crezut că au câștigat peste 200 de milioane de euro la Loto, după ce numerele lor favorite au fost extrase

Doi tineri au crezut că au câștigat premiul cel mare la Loto, în valoare de peste 200 de milioane de euro, după ce numerele lor favorite au fost extrase.
  • Publicat:
Doi tineri au crezut că au câștigat peste 200 de milioane de euro la Loto, după ce numerele lor favorite au fost extrase

Cei doi tineri au rămas fără cuvinte atunci când au văzut că numerele lor favorite, pe care le jucau automat la fiecare extragere Loto, au fost numerele câștigătoare la ultima tragere EuroMillions.

Rachel Kennedy și Liam McCrohan obișnuiau să joace la Loto, în fiecare săptămână, numerele 6, 12, 22, 29, 33, 6 și 11. La ultima extragere, cei doi au crezut că au câștigat premiul cel mare atunci când au verificat numerele și au realizat că toate cele șapte numere extrase sunt cele pe care ei le jucau în mod constant.

Înainte de extragere, tinerii au jucat timp de cinci săptămâni aceleași numere prin intermediul unei aplicații de pe telefon care cumpăra automat un bilet cu numerele câștigătoare.

Din nefericire pentru cei doi, la extragerea în care numerele lor favorite au fost extrase, biletul nu a fost cumpărat automat prin aplicație pentru că nu existau fonduri suficiente pe cardul atașat aplicației.

După extragerea de vineri, Rachel și-a verificat aplicația și a fost întâmpinată de un mesaj în care i se spunea că numerele ei au fost „câștigătoare”, însă a realizat că, de fapt, biletul nu a fost achiziționat pentru că nu a avut suficienți bani.

„L-am chemat pe iubitul meu Liam și pe mama mea în cameră și nici lor nu le-a venit să creadă, așa că m-am gândit: Doamne, trebuie să-i sun. Am sunat la număr crezând că am câștigat 182 de milioane de lire sterline și mi-au spus: Da, ai numerele corecte, dar nu ai avut fondurile necesare în contul tău pentru plata biletului, așa că nu a biletul nu a fost achiziționat. Am fost în culmea fericirii când am crezut că am câștigat, dar când am aflat că nu, Liam a fost de fapt mai supărat decât mine”, a declarat Rachel Kennedy pentru The Sun.

Sursa foto: rachelkennedyyx/Instagram | Shutterstock.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”