Trupul unui copil, dezgropat și aruncat la gunoi, în comuna Frumușani din Călărași

Trupul unui copil care s-a stins din viață în urmă cu mulți ani a fost dezgropat și apoi aruncat la gunoi, în cimitirul din comuna Frumușani, județul Călărași.
  • Publicat:
Trupul unui copil, dezgropat și aruncat la gunoi, în comuna Frumușani din Călărași

Un bărbat din comuna Frumușani a făcut o descoperire incredibilă atunci când a mers la cimitir pentru a aprinde o lumânare la mormântul fiului său, mort în urmă cu 26 de ani.

Când a ajuns la mormânt, bărbatul a realizat că altă persoană a fost înmormântată recent acolo și a fost schimbată crucea. Mai mult, el a găsit osemintele și hainele fiului său aruncate la gunoi, la marginea cimitirului, potrivit calarasipress.ro.

El a sunat imediat la numărul unic de urgență 112 și a povestit tot ce s-a întâmplat, iar polițiștii au deschis un dosar penal pentru profanare de cadavre sau morminte.

Bărbatul a aflat faptul că în mormântul în care fiul său își dormea somnul de veci o altă persoană a fost înmormântată pe 26 septembrie 2024.

„Când am mers să aprind o lumânare, am văzut altă cruce, alt mormânt. Am înnebunit când mi-am dat seama că fiul meu nu mai este acolo. Am sunat imediat la Poliție. Poliția a luat măsuri împotriva domnului Daniel (n.r. preotul din sat). El le-a spus polițiștilor că eu nu mai aveam documente pentru acea groapă și că a fost îndreptățit să sape și să îngroape pe altcineva acolo”, a explicat el pentru jurnaliștii de la CălărașiPRESS.

Sursa foto: Hepta.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”