Un băiețel este primul copil născut la prima maternitate construită în România după 1989

Albert-Constantin este primul nou-născut la prima maternitate nou-construită în ultimii 34 de ani la Timișoara, inaugurată oficial pe 12 august 2024.
  • Publicat:
Un băiețel este primul copil născut la prima maternitate construită în România după 1989

Cu acest prilej, prof. dr. Dorel Săndesc, managerul Spitalului Județean Timișoara, de care aparține maternitatea Bega, a avut următorul mesaj:

“Albert-Constantin, La mulți ani, să fii sănătos și fericit, tu primul nou-născut venit pe lume în prima maternitate nou construită după 1989.

Noua Maternitate a Spitalului Județean Timișoara- care odată cu tine se ,,naște” și ea, la termen, chiar cu câteva zile înainte! Să fie într-un-un ceas bun! Doamne ajută!”.

Maternitatea Bega de lângă Spitalul Județean din Timișoara este acum deschisă pentru paciente

Noua maternitate cu 126 de paturi a fost inaugurată în 12 august și s-a deschis pentru paciente în 26 august, cu o săptămână mai târziu decât era programat din cauza unor probleme cu apa.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”