Un bebeluș de 23 de zile din Suceava a ajuns la spital cu mai multe oase rupte. Ce a spus mama sugarului în fața medicilor

Un bebeluș de numai 23 de zile a ajuns la Spitalul Clinic Județean din Suceava cu multiple fracturi. Apoi a fost transferat cu elicopterul, de urgență, la o unitate de pediatrie din Iași.
  • Publicat:
Un bebeluș de 23 de zile din Suceava a ajuns la spital cu mai multe oase rupte. Ce a spus mama sugarului în fața medicilor
Micuța avea mai multe oase rupte. foto: freepik

Caz șocant la Suceava! Un bebeluș de numai trei săptămâni a ajuns la spital cu multiple fracturi. Poliția a deschis un dosar penal pe numele părinților și a sesizat și Protecția Copilului.

Un  fetiță de numai 23 de zile a ajuns la Spitalul Județean din Suceava cu multiple fracturi și a fost transferată de urgență la Iași. Micuța a fost dusă la spital de către părinții să.

Micuța avea mai multe oase rupte

Doctorii au sesizat poliția cu suspiciune de posibilă agresiune, când au văzut multiplele răni de pe corpul celei mici.

La audieri, părinții au mărturisit că au scăpat-o din brațe în timp ce o îmbrăcau și că nu se pune vorba de violență. Bebelușul a ajuns prima dată la spitalul din Vatra Dornei pe 2 septembrie. A doua zi, copila a ajuns iar pe mâinile doctorilor de la Spitalul de Urgenţe din Suceava.

Mama fetiței a spus medicilor că traumatismele s-ar fi produs când încerca să o îmbrace. Poliția a deschis un dosar penal de rele tratamente aplicată minorului și a sesizat și Protecția Copilului.

Mama ar fi scăpat-o din brațe pe fetiță

Pentru că avea mai multe oase rupte, micuța a fost transferată de la Spitalul Clinic de Urgență Suceava la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Sfânta Maria” din Iași.

Bebelușul era policontuzionat, avea fractură de humerus, hemoragie subarahnoidiană, dar și o posibilă fractură de mandibulă și arsură orofaringe suprainfectată, potrivit Monitorul de Suceava. În prezent, ea se află la terapie intensivă. a

„Din primele evaluări ale cazului şi din discuţiile cu asistentul social şi cu asistentul medical comunitar, de la Primăria Crucea, rezultă o posibilă agresiune asupra bebeluşului de nici o lună. În acest sens, s-a solicitat o nouă anchetă socială de la primăria de domiciliu, declaraţia tatălui, precum şi opinia spitalului cu privire la situaţia minorei.

Tatăl s-a prezentat cu soţia la un consult psihiatric la Spitalul de Psihiatrie din Câmpulung Moldovenesc, unde a şi rămas internată pentru investigaţii şi tratament de specialitate.

Micuţa este, în prezent, la Terapie Intensivă şi se va menţine legătura cu Spitalul din Iaşi în vederea preluării în sistemul de protecţie, cu plasament în regim de urgenţă la un asistent maternal profesionist, în momentul în care starea ei va permite externarea”, au precizat reprezentanţii Direcţiei pentru Protecţia Copilului Suceava.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”