Un celebru TikToker a murit subit, la 35 de ani, imediat după ce a trecut linia de sosire la un maraton

Un alergător pasionat și un influencer pe TikTok s-a stins din viață la doar câteva minute după ce a trecut linia de sosire la un maraton.
  • Publicat:
Un celebru TikToker a murit subit, la 35 de ani, imediat după ce a trecut linia de sosire la un maraton

Caleb Graves a trecut linia de sosire în timpul cursei de 13,1 mile, dar s-a prăbușit imediat, declanșând o intervenție medicală de urgență.

Potrivit martorilor, Caleb s-a ținut de piept în timp ce trecea linia de sosire, semn că se confrunta cu o stare de rău gravă. „După ce a trecut linia de sosire, cineva a observat că se ținea de piept și părea să aibă un atac de cord. A fost transportat de urgență la Anaheim Global Medical Center, însă, din păcate, a fost declarat mort aproximativ o oră mai târziu”, a declarat sergentul Matt Sutter, purtător de cuvânt al Departamentului de Poliție din Anaheim, pentru Us Weekly.

Care a fost, totuși, cauza decesului

Cauza exactă a decesului nu a fost încă dezvăluită, iar autoritățile urmează să efectueze investigații suplimentare pentru a determina ce a provocat prăbușirea bruscă a lui Caleb.

”Cursa a început la ora 5 dimineața, nu știu ce val de start a fost, da a trecut linia de sosire în jurul orei 7 dimineața. Imediat ce a făcut-o, cineva a observat că domnul se ținea de piept. Pompierii și personalul de salvare au fost chiar acolo, la fața locului. Au observat că intra în stop cardiac, au început manevrele de resuscitare și l-au transportat rapid la Anaheim Global Medical Center din apropiere, unde a fost declarat mort aproximativ o oră mai târziu.”, a declarat pentru Us Weekly sergentul Matt Sutter, ofițer de informații publice al Departamentului de Poliție din Anaheim.

Era îngrijorat nu va face față

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Caleb Graves (@coolebgrooves)

Înainte de cursă, se pare că influencerul Caleb Graves a publicat un mesaj pe TikTok în care s-a arătat îngrijorat de cum va face față cursei de alergare. Îl îngrijorau temperaturile ridicate din California și faptul nu suportă foarte bine căldură excesivă.

”Disneyland Half Marathon – Halloween Half este mâine și sunt îngrijorat acum. Am ieșit afară astăzi și este insuportabil de cald, cred că este probabil cea mai fierbinte parte a zilei. Am o oarecare sensibilitate la căldură, nu știu dacă este temporară sau pe termen lung. Am fost afară vreo 20 de minute, mi-am plimbat câinele și era cald, dar mă simțeam bine

Apoi, la vreo 10 minute după ce m-am întors în casă, am leșinat. Pur și simplu am adormit. Nu aveam niciun control asupra corpului meu. A fost epuizarea de la căldură, mi s-a mai întâmplat o singură dată. Nu știu ce o să se întâmple mâine, dar sper din tot sufletul să trec cursa de maraton”, a spus Caleb pe Tik Tok – înainte de maratonul de la Disneyland.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”