Un pensionar a îngropat două borcane pline cu bani în grădină, a uitat locul și a chemat Poliția să îl ajute la săpat

Un pensionar a chemat Poliția să îl ajute la săpat în grădină, după ce a îngropat două borcane în care a băgat sume uriașe de bani, iar apoi a uitat locul.
  • Publicat:
Un pensionar a îngropat două borcane pline cu bani în grădină, a uitat locul și a chemat Poliția să îl ajute la săpat

Totul s-a întâmplat la Dubăsari, în Republica Moldova, acolo unde pensionarul locuiește. După ce a reușit să strângă 20.000 de dolari și 4.000 de euro, bărbatul s-a gândit să îi pună bine, astfel încât nimeni să nu știe de bani și să îi fure.

Astfel, el a pus la cale un plan. A băgat banii în două borcane, apoi a îngropat borcanele în grădină și a marcat locul.

După ceva timp, pensionarul a vrut să scoată banii din pământ și a început să sape în locul în care a găsit marcajul. După ce a săpat timp de câteva ore, bărbatul a sunat la Poliție și a povestit totul, crezând că a fost văzut de cineva care i-a furat borcanele cu bani.

Polițiștii au mers acasă la pensionar și au început să îi sape grădină, descoperind borcanele cu bani, îngropate în pământ, însă la o distanță de aproximativ un metru și jumătate de marcajul lăsat de proprietar, notează agora.md.

Potrivit pensionarului, cel mai probabil, marcajul a fost mutat de vânt și nu și-a mai dat seama de locul în care a îngropat borcanele cu bani.

sursa foto: captură YouTube

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”