Un tânăr din Târgu Cărbunești a fost dat dispărut de familie după 10 ani de când a plecat de acasă

Un tânăr din Târgu Cărbunești, județul Gorj, a fost dat dispărut de familie după 10 ani de când a plecat de acasă și nu s-a mai întors.
  • Publicat:
Un tânăr din Târgu Cărbunești a fost dat dispărut de familie după 10 ani de când a plecat de acasă

Tânărul, acum în vârstă de 35 de ani, din orașul Târgu Cărbunești, a fost dat dispărut de familie după ce a fost văzut pentru ultima dată în vara anului 2014.

„La data de 17 septembrie, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Târgu Cărbunești au fost sesizați de către un bărbat de 59 de ani, din localitate, cu privire la faptul că fiul său, Dănuț Cătălin Dobrescu, de 35 de ani, din orașul Târgu Cărbunești, a plecat de la domiciliu, în data de 27 spre 28 iulie 2014, și nu a mai revenit. La fața locului s-au deplasat polițiștii, care au stabilit că, la data de 27 spre 28 iulie 2014, bărbatul a plecat voluntar de la domiciliul său, precizând că o să meargă la muncă în Norvegia, și nu a mai revenit. Nu se cunosc detalii privind articolele de vestimentație cu care era îmbrăcat la data plecării”, se arată într-o informare IPJ Gorj.

Potrivit polițiștilor, tânărul dispărut are o înălțime de 1,75 metri, greutate aproximativ 75 de kilograme, păr șaten, față ovală, ochi căprui.

„Persoanele care pot oferi detalii care să ducă la identificarea bărbatului sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să se deplaseze la cea mai apropiată unitate de poliție”, au mai precizat polițiștii din Gorj.

Sursa foto: Poliția Română.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”