Un tânăr din Vaslui a aflat de la ANAF că trebuie să trăiască 128 de ani pentru a plăti o datorie uriașă de care nu știa

Un tânăr în vârstă de 23 de ani, din Vaslui, a aflat dintr-o înștiințare de la ANAF că trebuie să mai trăiască cel puțin 128 de ani pentru a plăti o datorie uriașă de care nu știa.
  • Publicat:
Un tânăr din Vaslui a aflat de la ANAF că trebuie să trăiască 128 de ani pentru a plăti o datorie uriașă de care nu știa

Marian Federeciuc lucrează la o firmă care activează în industria cărnii din Vaslui, iar în urmă cu câteva zile a avut șocul vieții, atunci când a citit un document trimis de ANAF către angajator.

Patronul l-a chemat pe tânărul de 23 de ani și l-a anunțat că ANAF i-a pus poprire pe salariul de 3.000 de lei, astfel că, în fiecare lună, trebuie să îi oprească o mie de lei pentru o datorie în valoare de 1.542.947 de lei.

La un calcul simplu, tânărul din Vaslui și-ar achita datoria către stat în 128 de ani, în condițiile în care ar putea să achite o mie de lei în fiecare lună, notează vremeanoua.ro.

Marian Federeciuc este acum bun de plată către stat, după ce, în anul 2021, a cunoscut un om de afaceri din Botoșani, care i-a promis că îl ia sub aripa sa și îi oferă un loc de muncă. Astfel, tânărul a semnat atunci un document prin care devenea administratorul unei societăți comerciale, dar care era controlată în realitate de afaceristul din Botoșani.

Astfel, firma a început să dea țepe pe bandă rulantă, iar tânărul nu a mai auzit de afacerist, nu înainte să primească suma de 500 de euro.

Așa a ajuns tânărul muncitor, care a crescut într-un centru de plasament, să fie dator la stat pentru următorii 128 de ani.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”