Zodiile și sănătatea în săptămâna 5 – 11 septembrie 2022

Starea emoțională se va reflecta și în sănătate. Zodiile și sănătatea în săptămâna 5 - 11 septembrie 2022.
  • Publicat:

Sapămâna aceasta suntem melancolici, iar faptul că facem trecerea de la sezonul estival la toamnă, cel puțin psihic ne încarcă. Starea emoțională se va reflecta și în sănătate. Zodiile și sănătatea în săptămâna 5 – 11 septembrie 2022.

Zodiile și sănătatea în săptămâna 5 – 11 septembrie 2022

BERBEC

Nu se anunță probleme deosebite de sănătate pentru Berbeci. Totuși, dacă ești născut în acest semn, este bine să nu îți schimbi stilul de viață brusc. Stresul sau lipsa odihnei ar putea fi factori importanți dacă ajungi să te simți rău.

TAUR

Nativii Tauri vor avea anumite probleme de sănătate în această săptămână. O să vezi că reapar afecțiuni pe care credeai ca le-ai remediat și vei fi nevoit să mergi la medic. E posibil și să răcești, ai grijă la schimbările de temperatură.

GEMENI

Te vei bucura din plin de viață! Sănătatea e bună în această săptămână. Bucură-te de forma ta maximă și fă sport, plimbă-te, începe o nouă activitate fizică! Eventual, fă un control de rutină la dentist.

RAC

Va trebui să te îngrijești mai bine săptămâna aceasta, ceea ce înseamnă – fără suprasolicitare sau grija excesivă. Este posibil ca cineva din familie să se confrunte cu probleme de sănătate, iar tu sa fi anxios.

LEU

În general, starea ta este una bună. Dacă ai avut anumite probleme de sănătate, acum e posibil să revină. Dacă au trecut 6 luni sau un an de la anumite controale, e momentul să le repeți, sau dacă știi că e cazul să consulți un specialist, nu mai amâna.

FECIOARĂ

Săptămâna aceasta va fi mixtă pentru nativii Fecioară. Tu sau partenerul de viață vă puteți confrunta cu unele probleme de sănătate. Nu te suprasolicita, căci riști să ai probleme inclusiv din cauza oboselii. V-ar prinde bine amândurora o vacanță, așa ca de final de vară.

BALANȚĂ

Ar fi bine ca în această săptămână să eviți orice mâncărurile care îți pot afecta stomacul, pentru că este un punct sensibil. De asemenea, fii atent la activitățile riscante, căci există și posibilitatea unor accidente minore.

SCORPION

În această săptămână, nativii din Scorpion vor suferi de dureri de cap sau gât. Ar fi bine să faci mai mult sport și să apelezi la diverse metode de întărire a imunității.

SĂGETĂTOR

Te bucuri de o stare bună. Poți să începi să fi mai atent la sănătatea tenului și a pielii, să ai grijă să folosești anumite creme de care ai nevoie. Un consult la dermatolog ar fi recomandat.

CAPRICORN

Ești mai atent la dietă, poate te apuci și de sport. Starea de bine și aspectul fizic devin mai importante decât de obicei pentru tine. Dacă începi acum, totul va deveni o rutină.

VĂRSĂTOR

Nativii Vărsător trebuie să acorde o atenție deosebită sănătății în această săptămână. Ar putea să apară și micile accidente – tăieturi, căzături. Fii mai precaut ca de obicei. De asemenea, elimină stresul și oboseala pe cât posibil.

PEȘTI

Ar putea să apară anumite probleme ale organelor genitale și ale rinichilor pentru Pești. În următoarele zile, ar fi bine să ai grijă să te hidratezi corespunzător. Fii atent și la vremea de afară, căci s-ar putea să îți influențeze starea de spirit, dar și sănătatea.

Urmărește CSID.ro pe Google News